torsdag 3. februar 2011

Brutte løfter

Huff og huff... hva var nå mitt løfte etter jul... Man skulle tro at jeg hadde helt glemt det. Jeg har nok ikke det og du skal slippe en mange unskyldninger. Jeg kan ikke annet en beklage for brutte løfter.
Men bedre seint enn aldri.

I helga var jeg på brukt og samle-messe her i distriktet med ei vennine. Siden jeg bor i et eldre hus, har det blitt naturlig å være på jakt etter antikviteter og andre små skatter. På denne messen var det mye rart, men jeg falt pladask for dette lille skapet.
Selgeren kunne fortelle at det var kjøpt i nord-Frankrike og min vennine og jeg begynte med en gang en liten utgravning om hvor de pleide å dra på markeder der. Vi kunne bare glemme å få noe ut av dem. Men handel ble det hvertfall. Under ser du noen bilder av mitt nye skap.

Jeg har allerede planene klare. Gubben i huset syns nemlig skapet var litt stort på kjøkkenbenken. Det skal ikke ha sin faste plass der, men om sommeren ønsker jeg å gjøre det til en del av utekjøkkenet vi planlegger.
Jeg må vel kanskje snart begynne å planlegge dette utekjøkkenet mer i detalj. Så fort snøen forsvinner håper jeg vi kan begynne alle planene våre ute. For det er nok av planer.

Hele hagen vår er en stor jordhaug. Når vi flyttet inn tok vi bort alt av trær og rusk i hagen. Vi har fylt på ca 15 lastebil lass med jord og det er nå ferdig planert. Hele hagen er derfor bare en stor jordhaug.
Planene for sommeren er derfor å få sådd, sette opp gjerde, begynne på garasje og lage uteplass.
Hmm.. kjenner allerede at det blir en strålende sommer.

Hva skal du gjøre i sommer?

Klem fra Cathrine


skapet mitt


en liten titt på kjøkkenet vårt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar