onsdag 1. desember 2010

Flere gaveposer

 Denne vinterkulden er ikke til å spøke med. Gradestokken var nede på hele 18 minus i dag tidlig. Dette resulterer også i at jeg ikke blir kvitt influensaen helt og går forsatt å hangler. De mørke kveldene blir brukt til mye hobby, noe som har resultert i flere gaveposer og telys-kort. I morgen tenkte jeg å ta med noe av det jeg har laget på jobben. Kanskje det er noen på jobb som  har behov for gavepose, julekort eller annet !?


Ellers føler jeg med forsatt godt i rute med jula. I dag kjøpte jeg kalkun på vei hjem fra jobb. Den skal lages i helga som en prøvemiddag og for å få mest mulig kraft til jul. Jeg lagde kalkunmiddag for første gang på julaften i fjor sammen med min kjære. Men vi gikk nesten tom for saus. I år er vi hele 11 stykk til julemiddagen, og dermed trenger vi mere saus :) Jeg har allerede kjøpt inn flott hønsebuljong fra "jacobsen" . Det kan jo være de snart går tom i butikken :)
I morgen har jeg planer om å lage en liste over resten av dagene før jul. Jeg må få begynt på julekakene, men 7 slag blir det nok ikke til jul her i huset.

Jeg håper du henger med i svingene frem mot jul og at du har kommet godt i gang med alt som står for tur.
Ha en fin uke videre :)


Klem fra Cathrine 
ekstra stor gavepose

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar