torsdag 28. oktober 2010

Lenge siden sist

Nå er det lenge siden det har skjedd noe her på bloggen. Dette kommer av mye jobb i det siste og lite hobby. Men de siste dagene har jeg endelig funnet tid til hobbyen igjen. Jeg er fortsatt veldig glad i å lage kort med "vintage" preg og det er der jeg finner min inspirasjon.

Mens jeg holder på med hobby om dagen, er det ABBA som preger musikken i bakgrunnen.
I helga skal jeg sammen med 14 andre familiemedlemmer og venner på "MAMMA MIA" show i Oslo . Min kjære skal lose oss frem med minibuss og hele dagen skal tilbringes i hovedstaden. Jeg gleder meg veldig. Alltid koselig med opplevelser med de nærmeste.

Legger med bilder av de to nyeste kortene og ønsker deg samtidig en STRÅLENDE HELG :)
( Det rosa kortet er med i http://scrappekammeret.blogspot.com/  sin siste utfordring)




Dette kortet sender jeg med i utfordringen til http://scrappekammeret.blogspot.com/ hvor man skulle lage noe jentete.



Klem fra Cathrine

torsdag 14. oktober 2010

bursdagskort

Det har vært stille på bloggen noen dager nå. Dette skyldes høstferie og besøk hos gamle studievenninner i Bodø. Det ble 3 dager med kos, hygge og gode minner. Har også fått den faste forkjølelsen som høsten bringer med, så i dag er det avslappning på sofaen.

Jeg har heller ikke hatt stort tid til hobby de siste dagene, men legger med bilde av et bursdagskort. Dette ble laget i hu og hast da vi skulle i et lite selskap til onkelbarnet til min kjære.




Ønsker deg en strålende dag videre.

Klem fra Cathrine

mandag 4. oktober 2010

Starten av en ny uke er alltid tung. Heldigvis lyser høstferien opp på andre siden av uka. Da går ferden til Bodø,min studentby. Jeg skal besøke et par studievenniner. Det blir virkelig koselig.
I dag har jeg vært på kino med min mamma, tante og to søskenbarn. Vi var på filmen "Spis elsk lev". Det var en koselig film, terningkast 3 fra meg.
I dag legger jeg med bilder av de to tingene jeg kjøpte på auksjon i helga.




Ha en strålende uke

Klem fra Cathrine

søndag 3. oktober 2010

Dagens kort

Nå er høsten her for fult. Min kjære og jeg var på min første auksjon i dag. Jeg tror han var litt bekymra for hvor mye som kom til å bli med hjem igjen. Men jeg klarte å begrense meg. Det ble bare en gammel vekt og kaffekvern. Auksjon var veldig artig, så det blir nok mer av det fremover  :) Jeg skal legge ut bilde senere.

Ellers har dagen vært brukt til hjemmekos og hobby. Været på østlandet er jo bare regn, regn og atter regn. Det er meldt slik vær gjennom hele uka. Jeg syns det er koselig å sitte på hobbyrommet når regnet spruter på ruta. Det er blitt et kort i dag med vintage motiv. I dag var det fargen grønt som satte inspirasjonen i sving. Sender dette inn som bidrag nr 2 til http://scrappekammeret.blogspot.com/ sin utfordring nr 15



          Ha en strålende uke

Klem fra Cathrine