onsdag 24. november 2010

Gaveposer

 Nå er det snart jul og jeg er godt i gang med alle forbredelser. Alle julegavene er snart i boks. Alle gjestene er ønsket velkommen til den store dagen, og de har takket ja. 11 stykk blir vi på julaften:)
Nå skal jeg bare nyte resten av tiden frem mot jul med huspynting, kakebaking og husvask.

Litt tid til hobby må det også bli. I dag har jeg vært hos min mamma og laget noen gavepose. Disse er koselige å gi bort til jul med en vinflaske, tvistpose, body lotion eller annet du kunne tenke deg å fylle den med. Jeg er forsatt veldig glad i å lage ting med vintage stil. Bør nok kanskje prøve noe annet snart igjen.

Jeg håper du har en strålende uke og en god førjulstid

Stor klem fra Cathrine


søndag 14. november 2010

Vinterkulde= sykdom

Etter igjen å ha blitt slått ut av vinterkulden , er jeg igjen på beina. 2 ukers langt sykeopphold ble det denne gangen. Imunsforsvar er noe tull.
I disse 2 ukene har jeg tilbragt meste av tiden på sofaen for å samle energi og krefter. Jeg har derfor hatt tid til en del datatitting de siste dagene. Og jeg må si at det er mye lekkert og inspirerende uta blandt alle bloggene og internettsidene jeg har vært innom. En siden jeg liker veldig godt i år er IKEA sin side. Deres juleprodukter er flotte i år. Jeg kjenner jeg kribler etter en tur dit en av de nærmeste ukene. " Nysnø" serien er jeg redd for kommer til å fylle noe av skap plassen på kjøkkene til jul.


 









 

Bildene er hentet fra ikea sin hjemmeside

Julen nærmer seg med stormskritt, og for oss som er lærere er det 5 arbeidsukere igjen. Disse går fort og derfor er det kjekt med en plan for å få gjort alt i tiden føre. Jeg har sett at mange har lagt ut lister på bloggen sin med disponering av tiden frem til jul. Tusen takk til alle dere for at dere minner meg på alt som skal bli gjort :) Vi er heldigvis allerede halvveis på julegavehandelen her i huset, noe jeg syns er veldig deilig.
Nå er det bare å få laget alle julekortene og gaveposene som skal ut til jul.

Jeg håper du koser deg i dagene frem mot jul.
Det er jo ikke lenge til 1 søndag i advent :)

Klem fra Cathrine